POS ile en fazla ne kadar ödeme yapabilirim?

Merhaba, ben Doğukan
Size bir sorum olacak. Acaba papara kartım ile akıllı POS cihazlarında Temaslı/Temassız ne kadar miktarda ödeme gerçekleştirebilirim? Normal şartlarda bin, 2bin gibi miktarlarda marketlerden alışveriş yapıyorum. Ancak papara kartım ile elektronik eşya ya da mobilya gibi pahalı şeyleride alabilir miyim? Aylık ya da tek seferde ne kadar miktarda alışveriş yapma hakkı sunuluyor?

1 Beğeni

Merhaba Doğukan;

Temaslı; yani şifreli kart işlemlerinde hesap statün Onaysız ise 2.750₺ (aylık, tüm işlemlerin dahil), hesap statün Onaylı veya Sözleşmeli ise herhangi bir işlem limitin bulunmamaktadır.

Temassız; yani şifresiz işlemlerinde ise, 1 Temmuz 2022 tarihinde Bankalararası Kart Merkezi (BKM) tarafından yapılan son güncelleme ile temassız harcama limitleri 750₺’ye yükseltilmiştir. Bir gün içinde art arda 10 adet temassız işlem yapabilirsin.

2 Beğeni

Hesabım sözleşmeli ancak ücretlendirmeler ve limitler kısmında 2.750TL olarak gösteriliyor. Yine de limitsiz işlem yapabilir miyim?

1 Beğeni

Evet, onaylı ve sözleşmeli hesap sahiplerinin bakiye limitlerinde herhangi bir işlem veya tutar limiti bulunmamaktadır.

Paylaştığınız görsel, açıklamasındada beyan ettiği üzre Ticari hesaplara yapılacak olan işlemlere ait bir limitidir. Bu limit, normal harcamalarınızdan bağımsızdır :hugs:

1 Beğeni