faaliyetler kısıtlanınca param içeride kaldı nasıl para iadesi alabilirim
Merhaba @kullanici8168
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
aynı olay benin başıma da geldi param içerde kaldı en kısa sürede düzeltilmesi gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba @kullanici8297 ![]()
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
aynı sorunu bizzat bende yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim
I have faced the same problem with my account. I can’t withdraw my money from the account. I need someone to assist me in this issue
The same thing happened to me. My 11800 is stuck too I would appreciate it if you could help me and is urgent
Merhaba @kullanici8533 ![]()
Hello @kullanici8509 ![]()
We’ve created a request regarding the issue you reported. Our support team will look into the details as soon as possible and get back to you via the email address registered to your Papara account. Please remember to check your inbox regularly.
Kalan bakiyemi çekmek istiyorum, nasıl yapabilirim
Aynı sorunu bizzat bende yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Benimde param içerde kaldı acil ödemelerim var
Merhaba @kullanici8742 ![]()
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.
Merhaba @kullanici8717 ![]()
Merhaba @kullanici8721 ![]()
Hesabımda bulunan bakiyemi 2 gün içinde ödemem gereken borcum için kullanmam gerekiyor. Şu an para transferi yapamıyorum. Bu tutarın tarafıma acil iade edilmesi için süreci başlatmanızı rica ediyorum.
bende de aynı durum var (öğrenciyim)içerde kalan parayı ne zaman çekebiliriz
Hesabımda 50.000tl para kaldı yatırım için ayırdığım tutar ve suan hiçbir şekilde kullanamıyorum iade süreci hakkında ne yapmam gerekiyor destek istiyorum.
Hello @kullanici8504 ![]()
We’ve seen that our support team responded to your request via the email address registered to your account. Please check your email address.
Merhaba @kullanici8857👋🏻
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.