Papara hesabımda 659 TL tutarında bir bakiye bulunmaktadır. Yaklaşık 1 haftadır sürekli olarak çekim işlemi yapmaya çalışmama rağmen herhangi bir işlem gerçekleşmemekte ve tarafıma bir geri dönüş veya çözüm sağlanmamaktadır.
Bu nedenle, hesabımda bulunan 659 TL tutarındaki bakiyemin iadesini talep ediyorum.
Lütfen en kısa sürede gerekli incelemenin yapılarak para iadesinin veya işlemin gerçekleşmesinin sağlanmasını rica ederim.
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Bende iade alamadım para gönder kısmında kendime ait başka banka iban ı’m var göndermeyi deniyorum para çek kısmından bahsediyor onuda denedim atmlerden limitiniz doldu diyor çekmedigim halde cevap bekliyorum
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.