Para gönderemiyorum her şey hata veriyor

temazsız çekmiyor şifreyle deniyorum yine çekmiyor kullanamadıgım için içindeki parayı yine kendimin olan başka bir hesabıma atmaya calısıyorum koyulan sınır icinde atamıyorum artık bi cevap bi çözüm bekliyorum

1 Beğeni

Merhaba @kullanici3304 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

1 Beğeni

Paparada bildiğim kadarıyla “Para Çekme” ve “Gönderme” olmak üzere iki yöntem var. Şu an hâlihazırda uygulanan tedbirlerden kaynaklı olarak “Gönderme” üzerinden kendi banka hesabınızı limitler dahilinde de işlem yapsanız hata ile karşılaşırsınız. Nitekim “Gönderme” yöntemi her ne kadar kendi hesabınıza para gönderme olanağı sunsa da esasen üçüncü taraflara transfer içindir. Ana sayfadaki “Para yatır/çek” butonu üzerinden kendi İbanınıza çek işlemi yaparak limitlitler dahilinde işlem yapabilirsiniz. Son durumda bir değişiklik yoksa sistem bu şekilde işliyor.

2 Beğeni