Para çekemiyorum,?

Merhaba, banka hesabıma para çekemiyorum, araştırmama göre şu an kimse parasını çekemiyor, içerideki paramız ne olacak? ne zaman çekebileceğiz?

1 Beğeni

Topluluğa hoş geldin @kullanici5561

Şu an için bunun bilgisine sahip değiliz ancak bizde bu konuda yapılacak olan açıklamaları beklemekteyiz. En kısa sürede bu konu hakkında açıklama ve yönerge paylaşacaktır. Duyuruları takipte kalınız :open_hands:

Yürürlükteki mevzuat gereği hesap bakiyeleri TCMB nezdinde açılmış olan koruma hesaplarında güvence altındadır. Yani bu konuda herhangi bir endişeniz olmasın lütfen :green_heart:

1 Beğeni

Papara hesabından paramı çekemiyorum. Ne yapacağım? lütfen eskisi gibi papara açısı

Suan acil para cekmem lazim , bugun icinde cekebilirmiyim

bende aynı sorunu yaşıyorum e posta yoluylada herhangi bir bilgilendirme gönderilmedi

Topluluğa hoş geldiniz @kullanici8195 & @kullanici8185 ,

Papara’nın faaliyet izni iptal edildiği için şuanlık hesaplar üzerinde işlem yapamıyoruz lakin Papara bu konuda bakiyelerin iade edileceğini duyurdu. Şimdilik iadeleri nasıl abileceğimizle ilgili yeni duyuruların paylaşılmasını beklemekteyiz.

Yürürlükteki mevzuat gereği kullanıcı bakiyeleri güvenli hesaplarda korunmaktadır :victory_hand:.

1 Beğeni

Bu sorunun cevabını bende bekliyorum rez

Merhaba @purbin

Papara bu konuda bakiyelerin iade edileceğini duyurdu. Şimdilik iadeleri nasıl alabileceğimizle ilgili yeni duyuruların paylaşılmasını bekliyoruz.