Paparaya paramı çekmek için ibanımı ekleyemiyorum hata oluştu diyor

paparaya paramı çekmek için ibanımı ekleyemiyorum hata oluştu diyor

1 Beğeni

Merhaba @kullanici9336 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Merhaba,
Ticari hesabımızda kalan bakiyeleri çekmek isterken sistem “yetkiniz bulunmamaktadır” şeklinde hata vermektedir.
Konuyla ilgili destek ekibinden dönüş alamadık, sürecin hızlanması adına topluluk üzerinden de bilgi almak istedik.

Benzer durum yaşayan var mı?
Çözüm süreci hakkında bilgilendirme rica ederiz.

Teşekkürler.
EKE İlaç ve Kozmetik Ltd. Şti.

Merhaba @ferdiface :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Hesapta param kaldı ve kimse yardımcı olmuyor lütfen yardımcı olun öğrenciyim ve o paraya ihtiyacım var

Merhaba @kullanici9371 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.

slm. paparadaki paramı çekemiyorum. Yardımcı olabilirimsiniz.

Merhaba @kullanici9436 :waving_hand:t2: