Paparada param laldi

Parara lisansı iptal edildiği için param içeride kaldı. Ben taksi şoförüyüm. Orada biriken paraya da ihtiyacım var. Devletin işlem yapması ve parayı almamız ne kadar sürer. Paraya gerçekten ihtiyacım var.

Merhaba @kullanici8612 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Benim de param paparada kaldı. Çekemiyorum, transfer edemiyorum, harcamam yapamıyorum ve mağdurum. Bu konunun ne zaman çözüme kavuşacağını ve mağduriyetlerin giderileceğini adresine bildirmenizi önemle rica ederim.

Merhaba @kullanici8615 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

benim de param kaldı ve işlem yapılmıypr

Merhaba @kullanici8646 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.