Papara yanlış kart özelleştirmesi bastırdım

Merhaba arkadaşlar Papara karta biliyorusunuz yeni bir özellik geldi ve kart özelleştire biliyoruz ancak ben özelleştirme yaparken kartın üstüne yanlış şeyler yazdım ve support’a yazdım ancak Support 2 günde cevap verdi ve şansıma kart birkaç dakika önce basılmıştı. Bu yüzden iade almadılar sizce ne yapmalıyım alıyım?

Topluluğa Hoş Geldin @hnfkc15 ;

Öncelikle böyle bir talihsizlik yaşadığınızı duyduğuma üzüldüm :frowning: Yeni Tasarlanabilir Papara Kartlar ve diğer Papara kartlar, kişiye özel olarak hazırladığı ve hesaba tanımlandığı için kart basımından ve size ulaştırılmak üzre kuryeye teslimi edildikten sonra iade işlemi mümkün değildir. Bu nedenle kart başvurusu yapmadan ve tasarımınızı onaya göndermeden önce son kontrollerinizi yapıp, emin olmanız oldukça önemlidir.

Fakat zaman zaman bazı kullanıcılar hatalı başvuru veya eksik/yanlış tasarım onayı gönderebiliyor. Bu gibi durumlarda, kartınız basıma gitmeden ve teslimat için kuryeye verilmeden önce talep oluşturmak için e-posta göndermek yerine doğrudan 0850 340 0 340 numaralı kullanıcı destek merkezine ulaşılması iptal/iade işlemi için daha iyi bir seçenektir.

2 Beğeni

bunu düzeltme yolum yokmu? mesela başka bir yere tekrar sildirip yazdırmak gibi?

Maalesef bunu yapabileceğiniz bildiğim bir yer/kurum/işletme yok.

Ancak yeni bir kart tasarlayıp sipariş verebilir, anlaşmalı satış noktalarından yeni bir Papara Card alabilir veya bir birikim hesabı oluşturup Cashback kazançlarınızı otomatik olarak bu birikim hesabına yönlendirerek yeni tasarımlı kart siparişi için birikim yapabilirsiniz :hugs:

1 Beğeni