Merhaba, papara ekibi. Öncelikle ben bir papara ticari üyeyim, online olarak dijital satış yapmaktayım ve internet sitemden aldığım ödemelerin müşteri olarak bilgileri göremiyorum, ürün dijitalde olsa adres hariç, ad soyad, telefon numarası gibi, eposta gibi bilgileri görmek zorundayım ki alıcı ile iletişime geçebileyim. Sadece link ile ödeme alıyorum ve Ticari olarak diğer sanal pos firmalarına göre çok eksiklik görmekteyim, ayrıca para çekme direkt olarak bankaya hızlı bir şekilde olması gerekiyor, bankaya işlemesi 1 gün sürüyor. Ayrı zamanda papara ticari hesap için destek talebi oluşturduğumda veya size mailden ulaştığımda papara ticari ekibi çok geç bana geri dönüş yapıyor, en son sizi tekrar 5-6 kez geri aradım ve otomatik mesaj olarak geri arayacağınızı söyleyen bir robot ile karşılaştım ancak bu mümkün olmadı, lütfen sizden ricam bu ticari paparalı hesapları da önemsemeniz, ben normal kullanıcı olarakta kullanıyorum ama ticari olarak hesabımı da rahatça kullanabilmem gerekiyor, hizmet sağlamam gerekiyor.
Merhaba @kirmizianka3535
Öncelikle yaşadığın deneyim için üzgünüz.
İletmiş olduğun konu ile ilgili talebini oluşturduk. İlgili ekiplerimiz yarın mutlaka seninle iletişime geçecek
2 Beğeni