Papara Taraftar Kart

Taraftar Kart getirilmeli bence özellikle 4 Büyüklerin hepsinin kartı olursa Papara’ya talebin artıcağını düşünüyorum.

1 Beğeni

Merhaba :wave: @brkgspro1905 ,

Harika önerin için teşekkürler! Papara Ekibinin önerini dikkate alacağını ve değerlendireceğinden emin olabilirsin. :rocket:

Ayrıca, bu önerin için sana özel bir teşekkür iletmek istiyoruz. Siz değerli kullanıcılarımızın önerileri, bize hizmetlerimizi geliştirmek için ilham veriyor. Bu yüzden senin gibi aktif bir Kullanıcıya sahip olduğumuz için çok mutluyuz! :raised_hands:

Papara’yı daha da ileriye taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve senin gibi kullanıcılarmızın bize verdiği destekle daha da güçleniyoruz. :muscle:

Takipte kalmanı öneririm, çünkü Papara’da her zaman sürprizler olabilir! :wink:

1 Beğeni

Topluluğa hoş geldin Paparalı! :wave: @brkgspro1905

Geçtiğimiz zamanlarda Papara, Beşiktaş ve Trabzonspor’a sponsor oldu. Hatta Trabzonspor’un stadyumunun ismi artık Papara Park!

Ve sadece bununla da sınırlı değiliz!

Beşiktaş taraftarlarına müjde: BJK Card geliyor!
İşte beklediğin an geldi. Çok yakında BJK Card’ıkullanıma sunacağız!

Beşiktaş JK ortaklığımızı taçlandırmak için geliştirdiğimiz yeni kart ürünümüz BJK Card, Beşiktaş taraftarlarına da ayrıcalıklar sunacak.

Kartal Yuvası’nda Cashback, bilet, imzalı forma kazanma şansı gibi avantajların kısa ipuçlarını verip, biraz daha sabretmeni rica ediyoruz. Çok yakında, BJK Card’ın tüm özelliklerini duyurduğumuz bir başka yazıda buluşmak üzere!

görüntü

Detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıya tıklayabişiesin Paparalı!

1 Beğeni