Papara Steam İadesi Yapmadı

Merhabalar bundan 12 gün önce steamde hediye iadesi yaptım. Fakat iade parası hala hesabıma gelmedi. Müşteri hizmetlerini defalarca aramama rağmen iade talebi oluşturulmamış diyorlar. Yardımcı olursanız sevinirim.

1 Beğeni

Merhaba @mnurimantar, topluluğumuza hoş geldin!

İadenin, Steam tarafından gerçekleştirilip Papara’ya iletilmesi gerekiyor. Steam destek merkezi ile iletişime geçip durumu bildirmelisin.

Lütfen steam tarafına gönderdiğin talebine, “İlgili iade, kartımın bağlı olduğu firmaya iletilmemiş. Uzun zamandır bekliyorum, bu konuda incelemelerinizi yapıp bir an önce gerekli iadenin yapılması konusunda aksiyon alır mısınız lütfen?” ibaresini eklemeyi unutma.

Umarım yardımcı olabilmişimdir^^

:globe_with_meridians: Papara İletişim Sayfası
:e-mail: Papara Destek Ekibi: destek@papara.com
:phone: Papara Müşteri Temsilcisi: 0850 340 0 340

3 Beğeni

Dediğiniz gibi yazdım inşallah olumlu bir yanıt alabilirim

1 Beğeni

Bizi gelişmelerden haberdar etmeyi unutma! :hugs:

3 Beğeni

Bankanızın ücreti henüz hesabınıza geçirmediğini duyduğum için üzgünüm. Satın alımınız iptal edildiği için bu ücret Steam tarafından tahsil edilmemiştir. Dolayısıyla tarafımızdan iade yapılmayacaktır. Ücretin, hesabınıza iadesi tamamen bankanızın sorumluluğundadır ve banka işlemlerini hızlandırma imkanımız bulunmamaktadır.

Gelişmeler için lütfen bankanız ile irtibat hâlinde olun. Bu işlem hakkında elimizdeki tüm bilgileri size sağladığımız için bu destek talebini kapatıyorum.
Aynen bu şekilde cevap verdiler.

2 Beğeni

Merhaba @mnurimantar :wave:

İaden hala yapılmadı ise, steam müşteri hizmetleri ile görüşüp iadenin yapıldığını kanıtlayabilecek bir dekont veya referans numarası isteyebilirsin. Sana gönderilecek belgeyi destek@papara.com adresine gönderdikten sonra sorunun çözülmüş olacaktır.

3 Beğeni

Yapıldı iadem sorun yok

4 Beğeni

1 gönderi yeni bir konuya bölündü: İadem gelmiyor

kral iaden kaç güne geldi

16 günde geldi kral

1 gönderi yeni bir konuya bölündü: İade sorunu