Merhaba, Papara açıyorum ve QR kod seçeneğine basıyorum. QR ile ödeme yap seçeneğine tıklıyorum ve itemsatış sitesine para yatırıyorum. QR kod ile okutup devam seçeneğine tıklıyorum, ancak bir şey olmuyor; devam seçeneği olan ekranda kalıyor. Çoğu kişi de aynı sorunu yaşamaktadır.
Merhaba @TAHABGX
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Merhaba,
Yaşadığın sorun büyük ihtimalle Papara’nın QR kod işlemi sırasında yaşanan bir hata veya sistemsel bir problem olabilir. Özellikle QR kod ile ödeme yap seçeneğinin, ödeme sürecini tamamlamaması sıkıntı yaratıyor.
Sorunu çözmek için şu adımları deneyebilirsin:
- Papara uygulamanı güncelle: Eski sürümde bir hata olabilir. Uygulamanı güncelleyerek tekrar dene.
- Farklı bir internet bağlantısı kullan: Wi-Fi yerine mobil veriyle veya tam tersi şekilde deneme yap.
- Papara önbelleğini temizle: Android kullanıyorsan Ayarlar > Uygulamalar > Papara > Depolama > Önbelleği Temizle adımlarını uygula. iPhone kullanıyorsan uygulamayı silip tekrar yükleyebilirsin.
- Alternatif ödeme yöntemi dene: QR kod yerine farklı bir ödeme yöntemi kullanarak (Papara numarası ile transfer vb.) test edebilirsin.
Sorunun devamı halinde Papara ile iletişime geçmen gerekecektir. İletişim bilgileri aşağıda verilmiştir.
Saygılarımla,
Arda Papara Kullanıcısı
→ Papara Ekibi asla şifreni sormaz, kişisel bilgilerini talep etmez veya güncellemeni isteyen e-postalar göndermez. Seni hiçbir şekilde bu konuyla ilgili aramaz. Topluluktaki diğer kullanıcılar da dahil olmak üzere, bu tür taleplere karşı dikkatli ol ve bilgilerini kimseyle paylaşma.
7/24 Papara Kullanıcı Çağrı Merkezi
0850 340 0 340
destek@papara.com