Sözleşmeli Papara Hesabımdan herhangi başka bir papara hesabına para transferi yapamıyorum. Bu sorunu bir kaç gün önce farkettim. Para gönder kısmına girdikten hemen sonra beni tekrar giriş ekranındaki şifre girme kısmına atıyor. Uygulamayı birkaç kez silip yükledim ama hiç bir değişme yok. Bu durumu nasıl çözebilirim? Papara destek adresine mail attım ama herhangi bir geri dönüş de sağlanmadı.
Selam @ardaaapur
Müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeyi dener misin?
0850 340 0 340
Whatsapp Destek
Selam @ardaaapur,
Yaşadığın sorun adına gerçekten üzgünüm ve bir an önce çözüleceğinden umutluyum. Sana birkaç önerim var, öncelikle bu sorunun senle mi telefonunla mı alakalı olduğunu anlamak adına tarayıcı üzerinden https://www.papara.com sitesine girip hesabına girerek para göndermeyi denemeni istiyorum. Eğer para gönderebiliyorsan telefonun üzerinden ayarlara girip Uygulamalar bölümünden Papara’yı seçerek oradaki ayarlardan uygulamanın önbelleğini sonrasında verilerini temizleyip tekrardan denemeni istiyorum. Mailine elbette geri dönüş sağlanacaktır, bu konuda şüphen olmasın, yoğunluktan ötürü maalesef ki bazen geç geri dönüşler yaşanabiliyor. Eğer sorunun hala devam ediyorsa, tarayıcı üzerinden para gönderip/gönderemediğini ve uygulamada yaşadığın sorunu lütfen Müşteri Hizmetlerini arayarak belirt, onlar sana sorunun adına talep açılması hakkında yardımcı olacaklardır. Umarım sorunun çözülür