papara lite card almak istiyorum fakat karaman/merkez de yaşadığım için sadece 1 adet teknosa mağazası var fakat ordada stok mevcut değil kargo ücretlerinden dolayı internetten almak istemiyorum acaba karamana mı stok gelmiyor yoksa üretümmi durdu bir süredir her gün bakmaya gidiyorum fakat stok yok yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba @mertkocak647
Papara lite card üretimi durma gibi bir durum söz konusu olamaz.
Belirttiğiniz mağazada stok olmamasının tek nedeni mağaza personellerin stoklarını güncellemek/uğraşmak istememeleridir.
Lite card yerine Black card alabilirsin. Black lite carda göre daha avantajlıdır.
kayseri dede aynı sorun var ve internetde hiçbiyerde stok bulunmuyor yardımcı olabilirmisiniz
Merhaba @kerenkaya80
Lite cardlar Papara black cardlar ile birleşerek Papara Card adı altında toplandı. Artık anlaşmalı satış noktalarında papara lite card stokları yenilenmiyor, Papara uygulaması üzerinden dilediğiniz renk papara cardınızı sipariş edebilirsiniz.
sipariş ede bilmem için hesap onaylamam gerekiyor onay içinde papara edu kart gerekiyor çevremde papara edu anlaşmalı okul bulunmuyor nerden temin edebilirim bu papara edu kartı
Merhaba @kerenkaya80
Hesabını onaylamak için edu carda ihtiyacın yok sadece velinizin papara hesabı açıp sizin papara hesabı kullanmanız için onay vermesinden sonra hesabınızı onaylayabilirsiniz. Edu cart söz konusu değildir.