Papara kullanabilirsin bildirimi geldi ama kullanamıyorum

Uygulamaya girince bu çıktı ama yine ödemelerimi , para gönderme gibi işlevleri yapamıyorum. Açıldı mı açılmadı mı anlamadım. Sorunun çözülmesini ve düzeltilmesini arz ederim.

1 Beğeni

Merhaba @kullanici3925 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

eger duzelirse benide etiketlermisin veya bu mesaja yanit vererek bildirirsen makbule gecer.

1 Beğeni

Bendede aynısı oldu

Bendede aynısı oldu

Bendede aynı sorun ne zaman açılacak

bu bildirim bana 3gün önce geldi fakat paparaya yazdığımda bu genel bir bildirim herkese gönderildi hesabınız incelemede olduğu için sizi kapsamıyor diye cevap verdiler

Adamlar bizimle resmen dalga geçiyorlar, çözülen bir şey yok ortada, bizi oyalama taktiği resmen

Merhaba @kullanici4420 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Merhaba @kullanici4480 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.

Merhaba @kullanici4548 :waving_hand:

Kullanıcılarımızın hesap güvenliği birinci önceliğimizdir. Bu nedenle işlemlere sadece hesap sahipleri ile devam edebiliyoruz. Hesap/işlem sahibi olan kullanıcımız, işlem yapmak istediği Papara hesabına bağlı e-posta adresi üzerinden talebini destek@papara.com e-posta adresimize iletebilir, sosyal medya hesaplarımızdan bize ulaşabilir ya da 0850 340 0 340 numaralı kullanıcı destek merkezimiz ile iletişime geçebilir. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Bana da aynısı oldu neden kullanamıyorum

Aynı bildirim banada gelmisti ama hesabım hala inceleme altında

bendede aynısı oldu hatta paparaya mail bile attım cevap vermeye bile uğraşmadılar şu olaylar bitsin bir daha papara kullanmayacağım

Bana da aynısı oldu yeter artık bıktık sorunlardan

Merhaba @kullanici3544 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.

Merhaba @berkayzinho :waving_hand:t2:

Merhaba @kullanici4942 :waving_hand:t2:

Merhaba @kullanici4995 :waving_hand:t2: