Papara Kıymetli Madenler İade Süreci Hakkında

Sayın Yetkili,

Papara hesabımdaki altın ve gümüş bakiyeleri hakkında bilgi talep ediyorum. TMSF kayyum atanması ve faaliyet izninin iptal edilmesi sonrası kıymetli maden bozma/TL’ye çevirme işlemleri kapatıldığı için bakiyelerimi kullanamıyorum.

Goldtag tarafının bu konuda bir işlem yapamayacağını biliyorum. Bu nedenle Papara tarafında sürecin ne kadar ilerlediği ve fon iadesiyle ilgili güncel durumun ne olduğu hakkında bilgi rica ediyorum.

Ayrıca;

• Altın/gümüş hesaplarının tekrar açılması planlanıyor mu,

• Bakiyelerin TL olarak iade süreci nasıl işleyecek,

• Benden istenecek ek bir belge veya işlem var mı

konularında tarafıma bilgi verilmesini rica ederim.

İyi çalışmalar.

1 Beğeni

Merhaba @kullanici10535 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Merhaba,

Göndermiş olduğunuz bilgilendirme, yalnızca TL bakiyelerin IBAN’a çekilmesiyle ilgili genel bir açıklama içermekte olup tarafımdan iletilen konuya yanıt vermemektedir.

Benim talebim, Papara hesabımdaki altın ve gümüş bakiyeleri ile ilgilidir.
TMSF kayyum süreci ve faaliyet izninin kaldırılması sonrası kıymetli maden bozma/TL’ye çevirme işlemlerinin kapalı olması sebebiyle söz konusu bakiyelerimi kullanamamaktayım.

Bu nedenle aşağıdaki konularda net ve konuya özel bilgilendirme rica ediyorum:

1. Altın/gümüş hesaplarının yeniden açılması yönünde bir planlama var mı?

2. Bakiyelerin TL olarak iade süreci nasıl işleyecek?

3. Kullanıcılar tarafından yapılması gereken ek bir işlem veya sağlanması gereken bir belge bulunuyor mu?

4. Süreçle ilgili resmi bir takvim ya da ilerleme var mı?

Gönderdiğim ilk talebin içeriğine uygun, konuya özel bilgilendirme rica ederim.

İyi çalışmalar.

Merhaba @kullanici10535 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.