Papara kart satış

Merhaba, yaşadığım yer olan İzmit’de Carrefour ve d&R larda papara kart satışta yok. Kargoyla gelen sözleşmeli kartı da istemiyorum. 2 sorum var;
1- kargoyla kısıtlı özellikli papara kart almak mümkün mü? ( yani kargocunun kimlik fotosu almasını istemiyorum, marketteki gibi sadece versin kartı)
2- Carrefour, Dr kart satışı yapılmıyor mu artık? Var ise İzmit’de kalmamış, buraya gönderilmesi lazım, ben buradan bilgilendirmiş olayım.

Merhaba @omercatal :raised_hand_with_fingers_splayed:

Normal Papara Card’ları CarrefourSA, HepsiBurada ve Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Buralardan aldığınız kartlarda, kuryeler sizden teslim formu doldurmanızı istemez ve kimlik ibrazı yapmak zorunda bırakmazlar.

D&R, yeni seri Papara Card’lar için güncel anlaşmalı satış noktaları arasında değildir. Mevcut durumda fiziksel satış noktaları şuan için sadece CarrefourSA mağazalarıdır. Bölgenizdeki CarrefourSA’larda stok bittiyse, bu durumu marketin çalışan personellerine iletebilirsiniz. Ayrıyeten Topluluk ekibinin de bu talebinizi gördüğüne emin olabilirsiniz :slight_smile:

2 Beğeni