Papara hesabına para attım gelmedi

merhabalar papara hesabına para yatırdım fakat para hâlâ daha gelmedi hiç bir şekilde papara yetkililerine ulaşamıyorum para ne zaman yatar

2 Beğeni

Merhaba @kullanici3062👋🏻

İşleminin hızlı bir şekilde sonuçlanması için destek ekibimize bilgi ilettik. Ekiplerimiz en kısa sürede işlemi değerlendirecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacağız. Lütfen e-posta adresini düzenli olarak kontrol etmeyi unutma. Sana yardımcı olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz!

1 Beğeni

Merhaba, 31 Mayıs saat 20:39’da tarım hesabımdan Babara hesabıma 5.700 TL gönderdim, bahsi geçen tutar henüz ulaşmadı. Lütfen en kısa sürede yardım edin. Teşekkür ederim.

Hesabıma atm üzerinden para yatırdım fakat hesabıma düşmedi lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba @kullanici3075 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. İşlemin ile ilgili talep edilen bilgi ve belgeleri eksiksiz olarak destek@papara.com adresine gönderirsen, en hızlı şekilde dönüş yapacağız. Sana yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz!