Papara hesabımı yeniden açmak istiyorum

Merhaba 13yasima gireli 2ay oldu girdiğim ilk günden beride papara kullanıyorum fakat hesabımda veli izni özelliğini göremiyorum bu yüzdende hesabımı onaylatamiyorum (kimligimde fotoğraf yok) hesabımı silip en baştan açmak istiyorum böyle birşey yapılabiliyor mu yada hesabıma veli izni özelliğini nasıl geri getirebilirim

Merhaba @Emirgunes , topluluğa hoş geldin;

Öncelikle yeni yaşını kutlamak isterim, umarım çok güzel ve sağlıklı bir yıl geçirirsin :hugs: .

Başlangıç olarak, fotoğrafsız kimlik ile doğrulanmış hesaba geçemeyeceğini belirtmek isterim. Kimlik kartına fotoğraf ekletebilmek için en yakın nüfus müdürlüğüne randevu alarak gitmen ve yeni kimlik kartı çıkartman gerekmektedir. Yaşından dolayı yeni kimlik kartının özellikle fotoğraflı olmasını istediğini ilgili personele söylemen gerekmektedir.

Veli izni içinde, Hesabım bölümünden (sağ üst taraftaki profil resmin) Daha iyi bir Papara Deneyimi seçeneğini seçip ilgili adımları tamamladıktan sonra veli izni için veli bilgilerini girip velin istek göndermelisin. Daha sonra velinde kendi Papara hesabını doğrulayıp senin kullanım iznine onay vermesi halinde, hesabın Doğrulanmış hesap statüsüne yükselecektir.

1 Beğeni