Papara Hesabımdaki Paraya Erişemiyorum ve Durum Acil

Merhabalar öncelikle kolay gelsin ben Muhammed Hasanbaşoğlu, şuanda malum yaşanan gelişmelerden ötürü papara hesabimdaki ne nakit paramı ne de altın ve gümüşlerimi hiçbir şekilde kullanamıyorum. Paparaya herhangi bir banka hesabı da bağlamadim ve şuanda bağlamaya çalışınca hata alıyorum. Lütfen yardımcı olun. Birçok kişiye borcum var ve bu borçları ödemem lazım. Hesapların incelendigini tahmin ediyorum, ben herhangi bir legal dışı aktivite de katiyen bulunmadim eğer incelemelerde aciliyet/ihtiyaç önceliği varsa lütfen yardımcı olun borcum var ve aylık elimdeki tüm param ve birikimleri içeride kaldı gerçekten zor durumda kaldım. Para iadesi nasıl yapılacak bu konuda da ivedilikle bilgilendirme istiyorum gerçekten zor bir durumdayım lütfen yardımcı olun.

Merhaba @kullanici8519 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.

Merhabalar para iadesi nasıl olacak acaba bilgilendirme yapar mısınız hiçbir banka hesabı bağlayamıyorum geri dönüş sağlar mısınız

Merhaba @kullanici8281 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.