Başlıktanda anlaşılabileceği gibi papara yasklandıktan sonra paramı çekmek istiyorum. Topluluktan kayıtlı banka hesabına çekilebildiği yazılmış ama benim kayıtlı banka hesabım yok ve yenisini kaydedemiyorum .Normalde beklerdim ama ödemem gereken abonelikler var ve şuanda tek param paparada rica etsem yardımcı olurmusunuz. Paramı nasıl geri alabilirim?
Merhaba @kullanici9853 ![]()
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Merhaba,
Papara’da bulunan bakiyenizi, hesabınıza daha önce eklediğiniz banka IBAN’ınıza “Yatır / Çek > Çek>IBAN ile Çek” adımlarından çekebilirsiniz.
Yeni IBAN ekleyip çekme işlemi şu an için yapılamamaktadır. Farklı kişilere ait hesaplara para gönderilemeyecektir.
Denmiş fakat dediğim kayıtlı bir hesap olmadığından dolayı yapamıyorum eğer mümkünse atm den çekmeyi denicem bu yöntem işe yararmı?
Merhaba @kullanici9853 ![]()
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.