Sayın Papara Destek Ekibi,
Yaklaşık 1 aydır Papara hesabım inceleme sürecinde ve bu sürenin olağan dışı olduğunu düşünüyorum. Defalarca e-posta göndermeme rağmen, tarafıma sürekli otomatik yanıtlar gönderiliyor ve aynı kalıplaşmış ifadelerle geçiştiriliyorum: “Çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor, en kısa sürede dönüş yapılacaktır.”
Ancak bu ifadeler, sürecin neden bu kadar uzun sürdüğü konusunda hiçbir açıklama sunmuyor.
Yaşadığım durumun artık ciddi bir mağduriyet yarattığını belirtmek isterim. Hesabımda aktif işlemlerim bulunuyordu ve bu kadar uzun süren bir inceleme hem maddi hem manevi zarara yol açmaktadır. Benzer durumda olan birçok kullanıcının hesapları tekrar aktif hale getirilmişken, benim hesabımın hâlâ incelemede olması anlaşılır bir durum değildir.
Neden incelemede olduğuna dair net bir açıklama ve inceleme sürecinin ne zaman tamamlanacağına dair açık bir bilgi talep ediyorum. Lütfen dosyamın tekrar gözden geçirilmesini ve sürecin hızlandırılmasını rica ediyorum.
Gerekenin en kısa sürede yapılmasını ve tarafıma bilgi verilmesini önemle rica ederim.
Teşekkür ederim.