Papara fenerbahçe

Beşiktaş tasarımlı karttan sonra fenerbahçesini de bekliyoruz

2 Beğeni

Merhaba :wave: @erkandede4141

Beklediğin FB Card artık Papara uygulamasına geldi. Satın almak için aşağıdaki adımları takip et.

• Papara Card > Yeni Kart > Taraftar adımlarını takip et.
  • FB Card’ı seç ve Satın Al / Hediye Et / Tanımla butonuna dokun.
  • Satın Al / Hediye Et butonuna dokun.
  • Devam et ve ‘Kendim için istiyorum’ seçeneğiyle ilerle.
  • Adresini seç.
  • İşlemini onayla.
2 Beğeni

FB card bugün elime ulaştı. Bir de isme özel olsaymış iyice harika olacakmış. Teşekkürler Papara…

2 Beğeni

Merhaba @gune :wave:

Taraftar ruhunu daha hızlı yaşaman ve kartına hemen ulaşman için Taraftar Kartlarımız isimsiz olarak basılıp gönderiliyor :blue_heart: Böylece, yoğun taleplerin önüne geçerek seni bekletmeden en kısa sürede kartına kavuşmanı sağlıyoruz! :earth_africa::sparkles: Kartını güzel günlerde kullanmanı dileriz :yellow_heart::blue_heart:

2 Beğeni

Bence hiç sorun yok ama yurtdışı kullanımlarında bazen isimsiz kartları kabul etmiyorlar. Metal card kullanacağım anlaşılan.
Teşekkürler…

Selam @gune,

Kartlar isimsiz olarak basılsada bu kartları Papara hesabına tanımladığın andan itibaren internet harcamalarınada kart ismi olarak kendi ismini kullanabilirsin.

Ayrıca Metal kartlar dışında, tasarımlı kartlarında isimli olarak basıldığını hatırlatmak isterim :hugs:.

2 Beğeni

Üstat, bilgi için teşekkürler. Yukarıda da dediğim gibi, yurtdışında çalıştığım için yanımda bir MC bir de VISA card olsun istiyordum. Papara Metal Card MC, FB Card ise VISA altyapısını kullanıyor. Kısacası amacıma Papara portföyü ile ulaştım.

1 Beğeni