Papara Black Card için VISA altyapısı

Daha öncesinde Papara Black Card istemiştim ve kartım VISA markalı olarak basılmıştı. Kartım kırıldıktan sonra iptal ettim ve yeni bir kart istedim ama Mastercard markalı olarak basılacağını görünce iptal ettim. Ne Troy ne de VISA markalı kartları isteme imkanımız var. Sanal kartımı birkaç gün önce oluşturdum ve o VISA markalı ama Black Card istediğimde Mastercard varsayılan olarak karşıma çıkıyor. Neden daha öncesinde VISA markalı karta sahip olabilmişken şu an defalarca kart talebimi iptal ettirdiğim halde hala VISA ya da Troy markalı kart sahibi olamıyorum? Troy ile anlaşma yapıldığı ile ilgili Papara’nın kendi resmi Facebook hesabında paylaştığı bir gönderiye rastladığım halde Troy markalı Papara Black Card da daha önce hiç görmedim. Bunun kaynağı ne?

2 Beğeni

Merhaba @iamuratas :wave:

Papara dönemsel olarak mastercard veya visa kuruluşları ile anlaşmalı olarak çalışır.
Kartınızı almak istediğini dönem mastercard ile anlaşmalı ise kartın mastercard visa ile anlaşmalı ise visa olarak basılır.

Şuanda malesefki mastercard veya visa seçeneğini kullanıcılar seçemiyor.

Ayrıca, ilerleyen zamanlarda papara kartının üzerine istediğin tasarımı koyabilme özelliğinin geleceğinden Sor Paparalı Sor #1 videosunda bahsedilmişti izlemeni öneririm.

2 Beğeni

Selamlar :wave: @iamuratas;

Papara’nın her ikisiyle de anlaşması vardır.
Kartın o an ki duruma göre Mastercard veya Visa olarak basılır. Her ikisiyle de gönül rahatlığıyla işlerini halledebilirsin.

Aklına takılan bir yer olursa yazman yeterli Paparalı!

1 Beğeni