Onaylanmayan hesaba para gönderme

Kendim adına hesap onaylamak ile uğraşmak istemedim babamın adına hesabı açtım ve onu kullanıyorum ancak bugün şoka gittim ve benim için önemli olan bir parayı kendi numaram adına attım ama babamın numarasına atmam gerekiyordu kafamda kendi numaram kaldığı için şok çalışanına kendi numaramı söyledim yanlışlıkla oldu ve şoktan çıktığımda fark ettim uzaklaşmıştım geri gitsem bile şok çalışanının çözeceğini zannetmediğim için geri dönmedim anlatmak istediğim benim şahsıma açılan hesap onaylı olmadığı için parayı babamın hesabına yani şuan ki kullandığım onaylı hesaba atamıyorum lütfen yardım edin o paraya ihtiyacım var.

kendi hesabım onaylanmıyor kendi tc mi ve doğum tarihimi giriyorum hata veriyor benden istediği şeyleri veremem çünkü herhangi bir e devlete veya kimliğimdr fotoya sahip değilim napabilirim anlamadım şu hesabı onaylatmak için?

Merhaba @melihy064 :wave:t2:

Kullanıcılarımızın hesap güvenliği bizim için çok önemli. Bu nedenle işlemlere sadece hesap sahipleri ile devam edebiliyoruz. Hesap veya işlem sahibi olan kullanıcımız, işlem yapmak istediği Papara hesabına bağlı e-posta adresi üzerinden taleplerini destek@papara.com adresimize iletebilir, sosyal medya hesaplarımızdan bize ulaşabilir veya 0850 340 0 340 numaralı kullanıcı destek merkezimiz ile iletişime geçebilir. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.