NFC Doğrulama "Hata yapma limitin doldu lütfen en baştan başla! "

İlk öncelikle selamlar Papara kullanıcısı olmaktan son derece memnundum fakat son 30 gündür yaşadığım problemler mutluluğumu yerle bir etti diyebilirim. Yaklaşık 20 30 gündür bu problemimin çözülmesini bekliyorum.

NFC ile yeni kimlik doğrulama işlemi sırasında aldığım bir hata ve bu hatayı 7 gün önce çözülmesi adına uzman ekiplere aktarıldığını ve hesapta bir güncelleme yapılacağı söylendi fakat hiçbir güncelleme yapılmadı. En kısa zamanda bu sorunumun çözülmesini istiyorum.
İyi günler dilerim.


1 Beğeni

Merhaba @royszentwitch :wave:t2:

Talebin ile ilgili yapmış olduğumuz telefon görüşmesinde detaylı olarak bilgilendirme yapılmıştır :pray:

1 Beğeni

Ayrıca beta test kullanıcısında yer açıldığı için katıldım umarım bu bir problem yaratmaz.

selamlar bugün 27 Şubatta yapılan güncelleme Google Play Store üzerinden cihazıma 29 Şubat tarihinde ulaştı. Fakat bu sürüm numarası 3.10.27. Bu sürümde de aynı hatayı aldığımı bildirmek istiyorum. Bilgilendirme de bahsedilen 3.10.28 versiyonu henüz daha cihazıma yansımamıştır.

Çözümü nedir bunun hocam

1 Beğeni

Merhaba @muhammedsaittoraman3 :wave:t2:

Talebin ile ilgili yardımcı olabilmek için seni aradık fakat ulaşamadık. Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden detaylı olarak bilgilendirme yapılmıştır. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.

1 Beğeni

Yeniden bildirmek isterim. Hala sürüm 3.10.27 ve güncelleme vs gelmedi.
Ayrıca onaylı olmam hakkında mavi tik tarzında bir bildiri geldi ancak dokunduğumda beni ayarlar sekmesine atmaktan başka bir şey yapmadı. Uygulamayı silip defalarca tekrar yüklememe rağmen aynı NFC sorununu yaşamaya devam ediyorum. NFC sorunu için 30 gündür bekliyorum. Umarım anlarsınız mağduriyetimi :frowning:

Merhaba @royszentwitch :wave:t2:

Talebinin hızlı şekilde sonuçlandırılması için destek ekibimize bilgi verdik. İşlemin sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden ya da telefon ile dönüş yaparak bilgilendirme yapılacaktır.

Sorunum çözüldü arkadaşlar yapılan güncellemeler ile birlikte. Destek ekipler olsun, uygulamanın arkasında canla başla uğraşan uzman ekipler olsun her birine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. :slight_smile: <3

1 Beğeni