Merhabalar 1.5 ay önce Midjourney adlı AI sitesinden 10 dolara üyelik almıştım. Üyelik bitince yani 1 ay olunca bir daha çekmeyeceğine kesin bilmek için aboneliğimi midjourneyden kapatmaya çalıştım ancak bu konuda hiç yardımcı olmadılar 10 larca kez mail attım ancak sonuç 0 sorun şu ki Papara kartımda aboneliklerim kısmında midjourney gözükmüyor ancak her gün para çekme isteği gönderiyor ancak hesapta para olmadığı için çekmiyor ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin
1 Beğeni
Merhaba @okeremgultekin
Midjourney web sitesine hesabınızı girdikten sonra https://www.midjourney.com/account linkinden açılan sayfada Biling & Payment kısmında bulunan Cancel Plan butonuna tıklayıp gerekli yönelndirmeleri takip ederek üyeliğinizi iptal edebilirsiniz.
Bu tarz durumlara düşmemek için internet üzerinden yapacağınız harcamalarınızı hayalet sanal kart veya dilediğiniz zaman kapatabileceğiniz sanal kart ile devam etmenizi öneririm. Sanal kart ücreti her ay ilk oluşturacağın sanal kart için ücretsiz daha sonraki oluşturacağın sanal kartlar için 1tl’dir.
1 Beğeni