Mevcut bakiyeyi çekememe ve TEMU iadesinin hesabıma yansımaması

Merhaba,

Papara hesabımda şu anda aktif olarak bulunan bakiyemi çekemiyorum. Bunun nedeni, hesabıma yeni bir banka hesabı eklemeye çalıştığımda sistemin hata vermesi ve banka ekleme işleminin tamamlanmamasıdır. Hesabımda daha önce kayıtlı bir banka hesabı bulunmadığı için şu anda mevcut bakiyeme erişim sağlayamıyorum.

Ayrıca, TEMU üzerinden yaptığım bir alışverişin para iadesi henüz Papara hesabıma yansımamıştır. Bu da mevcut mağduriyetimi artırmaktadır.

İşlemlerle ilgili genel duyurular olsa da, banka hesabı ekleme sorununu yaşayan kullanıcılar için net bir açıklama veya çözüm adımı bulunmamaktadır. Bir öğrenci olarak hem mevcut bakiyeme ulaşamamak hem de TEMU iademin gecikmesi beni zor durumda bırakmaktadır. Banka hesabı ekleme hatalarının ivedilikle incelenerek tarafıma bilgi verilmesini arz ederim.

1 Beğeni

Merhaba @kullanici9338 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.