07.02. tarihinde papara hesabimin dogrulatma islemeni baslattim, hesabin dogrulamasi daha aktive olmadi. dogrulama islemini yeni tip mavi kart ile yaptim.
benimle mail üzeri iletisime gecerseniz sevinirim.
07.02. tarihinde papara hesabimin dogrulatma islemeni baslattim, hesabin dogrulamasi daha aktive olmadi. dogrulama islemini yeni tip mavi kart ile yaptim.
benimle mail üzeri iletisime gecerseniz sevinirim.
Merhaba @kullanici551
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
tesekkürler,
bilgilendirme oldu, ama maalesef bir mesafe kaydedemiyoruz.
Hesap onaylanmasi icin halen bana türkiyeye gelince kart siparis edin deniliyor.
Nereye siparis edecem? Cevap yok. Hotele mi?
Kaldiki lütfen kendi youtube videonuzdaki islemlerin gecerli olmadigini müsteriye söyleyin. Bu tamamen müsteriyi yaniltmakdir.
httpx://www.youtube.com/watch?v=zZN2YqthNSo
Videodaki tüm islemleri yapmama ragmen. Benden ek talep isteniyor. Halbuse videoda “Birkaç adımda hesabını doğrula” diye reklam yapiyorsunuz.
Lütfen Videoyi ya güncelleyin, yada silin. Icerik olarak tamamen yanlis. Videodaki gibi onaylama filan yapmiyorsunuz. Bu gercekci degil.
Tesekkürler.