Lütfen yardımcı olun

Hesabımla ilgili harcama yapmak için veli onayı gerekiyor ama velime papara hesabı açamıyorum onay alamıyorum yani ne yapmam lazım olmuyor boşuna mı para verdim karta ne kadar saçma bişey zaten bu kart alınıyorsa o kişi bilinçlidir heralde iki kere müşteri hizmetlerini aradım yardımı dokunmadı bilgilerimin kaldırılıp kartımı direkt onaysız kullanmak istiyorum en azından kullanılabilir olsun kartım sınırlı olsa da

Merhaba @Eylulyy :wave:t2:

Daha iyi bir Papara deneyimi için ve yasal düzenlemeler sebebiyle birtakım düzenlemeler yaptık. Bu düzenlemeler kapsamında 18 yaş altı kullanıcılarımızın Papara hesaplarını kullanabilmeleri için veli ya da yasal temsilci onayı almaları gerekiyor.

Gerekli kontrolleri gerçekleştirdiğimizde, hesabını onayladığını görüntülüyoruz. Hesabını onaylı olarak kullanabilmek için veli onayını alman gerekir. Hesabına tanımlı TCKN bilgileri silinememektedir.

Anlayışın için teşekkür ederiz.

Velime hesap açamıyorum giriyoruz bilgileri olmuyor işte kullanamıyorum kartı

Merhaba @Eylulyy :wave:t2:

Birinci dereceden yakının dahi olsa 3. şahıslara ait hesaplar ve talepler hakkında herhangi bir bilgi verilememekte ve işlem yapılamamaktadır. Papara hesap/işlem sahibi konu hakkında destek@papara.com e-posta adresimiz, 0850 340 0 340 numaralı kullanıcı destek merkezimiz ya da resmi sosyal medya hesaplarımızdan bizlere ulaşırsa, talebi ile ilgili kendisine memnuniyetle yardımcı olmak isteriz.