Şu olaya ne zaman son verecekler? Rica ediyorum artık şu saçmalığı kaldırın. Ben farklı bir cihazdan papara hesabıma girmedim ve cihazımdan başka herhangi bir papara hesabına giriş yapmadım. Aylardır şu saçmalık yüzünden paparayı kullanamıyorum. Web’den girebiliyordum şimdi oradan da giremiyorum. Zaten yüzlerce bug var web versiyonunda bir de onunla uğraşıyorum. Giriş yapıyorum girmiyor tekrar giriş ekranına atıyor. Giriş yapsa bir yere tıklıyorum bir önceki sayfaya atıyor. Şu telefon blokesini kaldırın lütfen. Parayla aldığım Fenerbahçe papara kartımı bile kullanamıyorum. VPN açık değil, DNS yok, Farklı cihazdan ne kendi hesabıma ne de bu cihazdan farklı hesaba girilmedi. Cihazımı sıfırladım olmadı. Ağ ayarlarını sıfırladım olmadı. Uygulamayı sildim yükledim olmadı. Her şeyi denedim
Merhaba @canerkarakus
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.