Kıymetli Madenler İadesi Hk.

Sayın Yetkili,

Papara hesabımda bulunan altın bakiyeme erişememem nedeniyle, tarafıma ait varlığın iadesi konusunda hak talebinde bulunuyorum.

TMSF tarafından kayyum atanması ve Papara’nın faaliyet izinlerinin iptal edilmesi sonrasında, kıymetli maden işlemlerinin durdurulmuş olması sebebiyle altın bakiyemi tasarruf edememekteyim. Bu durum, hesabımda yer alan ve mülkiyeti bana ait olan bir varlığın fiilen kullanılamaması anlamına gelmektedir.

Goldtag tarafınca herhangi bir işlem yapılamadığını bildiğimden, sürecin Papara sorumluluğunda ilerlemesi gerektiğini düşünüyorum. Bu kapsamda, altın bakiyemin tarafıma iade edilmesine ilişkin sürecin mevcut durumu hakkında yazılı ve açık bilgi talep etmekteyim.

Tarafıma ait geçerli ve kayıtlı bir IBAN bulunmaktadır. Bu nedenle;

• Altın bakiyesinin tekrar işleme açılıp açılmayacağı,

• Aksi durumda, altın bakiyesinin TL karşılığı üzerinden iade sürecinin nasıl ve ne zaman gerçekleştirileceği,

• Bu iade için benden ayrıca evrak veya işlem talep edilip edilmeyeceği

hususlarında tarafıma net ve bağlayıcı bilgi verilmesini talep ederim.

Aksi hâlde, mağduriyetimin devam etmesi durumunda ilgili mercilere başvuru hakkımı saklı tuttuğumu bildiririm.

Bilgilerinize sunar, gereğinin yapılmasını arz ederim.

Merhaba @kullanici10595 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.