Kimlik bilgilerin uyuşmuyor hatası

Birkaç gün önce hesap doğrulama işlemine başladım. Kimlik bilgilerimi girdim ikinci aşamada nfc doğrulamada kimlikte fotoğraf istediğini öğrendim şimdi kimliği fotoğraflı şeklide yeniledim ama şimdi nfc aşamasında kimlik bilgilerim ile nfc aşamasındaki bilgilerimin uyuşmadığını söylüyor bu sorunu çözebilir miyiz ?

Merhaba @sk2009 :wave:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Hesap doğrulama işlemini sıfırlamışsınız teşekkür ederim ama bu sefer de nfc kısmına bile gelemiyorum en baştaki TC kimlik no ve doğum tarihi kısmını doğru yazdığım halde ilerlemiyor kimlik bilgilerin ile nüfusa kayıtlı bilgilerin uyuşmuyor diyor

İşleminin hızlı bir şekilde sonuçlanması için destek ekibimize bilgi ilettik. Ekiplerimiz en kısa sürede işlemi değerlendirecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacağız. Lütfen e-posta adresini düzenli olarak kontrol etmeyi unutma. Sana yardımcı olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz!