Kartımı aktifleştiremiyorum, kartı sipariş ettiğim hesaptan aktifleştirme yapamıyorum
Merhaba @muhammettugkanyavuz
Talebinin hızlı şekilde sonuçlandırılması için destek ekibimize bilgi verdik. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.
Bendede aynisi oldu bugun kart geldi aktive edemedim ayni hata oldu
Merhaba @sariyerli1975
Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntüledik. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
ben de aynı sorunu yaşıyorum, ilgilenirseniz memnun olurum.
Merhaba @eneshanedar2001
İletmiş olduğun konu ile ilgili talebini oluşturduk. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.
ben de aynı sorunu yaşıyorum ilgilenirseniz sevinirim
Merhaba @betullbakacc
İletmiş olduğun konu ile ilgili talebini oluşturduk. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.
Aynı sorunu bende yaşıyorum. İlgilenirseniz sevinirim.
Merhaba @kocamanyigit3