Kartım aktif hale getirilmeyen uygun bir durumda değildir. Kartın durumu: Açık. Sorunun çözümü için lütfen bizimpe iletişime geç

Kartım aktif hale getirilmeyen uygun bir durumda değildir. Kartın durumu: Açık. Sorunun çözümü için lütfen bizimpe iletişime geç.

Merhaba @Berke_Daytona720 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Teşekkürler sağolun

1 Beğeni

Attığınız mail geldi ama hayla aynı sorunu veriyor ben kart aktivizasyonun yaptım şifrese belirledim kart için ama o kartım teal kart 20 tlde para geldi içinde onu internete harcanıyormu diye merak edip harcadım yani buraya kadar sorun yok ama ben sipariş ettim grey kart ettim aktif et diyor ama edemiyorum ben bunu çözemiyorum yani bu sorun var bunu nasıl çözebilir kart aktivizasyonun yaptıysam para yatırabilirmiyim ysrın deniyeceğim.

Merhaba @Berke_Daytona720 :waving_hand:t2:

Talebini ilgili ekibimize ilettim. Ekiplerimiz en kısa sürede işlemi değerlendirecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacağız. Lütfen e-posta adresini düzenli olarak kontrol etmeyi unutma. Sana yardımcı olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz! :blush: