Jetlogi Sorumsuzluğu - Kargomu Getirmiyorlar

Rezalet Kargo Firması Jetlogi Kargomu Getirmiyor.

2023-12-01T21:00:00Z tarihinde verdiğim siparişim hala tarafıma iletilmedi. 2023-12-03T21:00:00Z’da kargoya verildiği söylendi. 10 Aralık tarihine kadar bekledim. Sonra gelmeyeceğini anladığım için Carrefour SA’dan black kart aldım. Annem için de aynı tarihte kart siparişi vermiştim. Yurtiçi kargoya verilmiş ve 20 Ocak’ta kartı getirdiler. Ancak benim jetlogide olan kargom hala ortalıkta yok. Kartımı istemiyorum. Tek amacım Papara’nın ne kadar rezalet bir kargo firması ile işbirliği içinde olduğunu bilmesi.

Konunun devamında jetloginin eksilerine değindim isterseniz okuyabilirsini.

İletişim Güçlüğü

Sosyal Medya: Instagram adresleri üzerinden direkt mesaj attım ancak görüldü bile atmadılar.
Web: Web sitelerinde bulunan canlı destek kısmına yazdım ancak yine bakmadılar.
Numara: Numaralarını aradım müşteri hizmetlerine bağlanmak için 3 numarasına tıkladım. 28 dakika boyunca Şuanda başka müşterilerimize hizmet veriyoruz denildi. Yine sonuç hüsran.

Kötü Website Tasarımları
Sitelerindeki Pop-Up’lar (açılır pencere) açmak için tıkladığınız zaman açılıp kapanıyor. Açıldığı zaman da çoğu zaman bidaha kapanmıyor. Hiçbiryere tıklayamıyorsunuz. Butonlar işlevini yerine yetirmiyor. Tıklandığı zaman ya hata mesajı ile karşılaşıyorsunuz ya da çalışmıyorlar. Canlı destekde mesajlarınız kayboluyor ya da gitmiyor emin değilim. İletişime geçebileceğiniz araçların gösterildiği sayfada ilerlemeye çalıştığınızda Error sayfası ile karşılaşıyorsunuz.

Jetlogi cidden rezalet bir kargo firmasıdır. Bu ve bunun gibi birçok daha saçmalıkla karşılaşmak istiyorsanız tercih edebilirsiniz.

Merhaba @Dodo :wave:t2:

İletmiş olduğun konu ile ilgili talebini oluşturduk. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.