Bi süredir hesabıma her para yatırdığımda proixma tarafından hesabımdan para çekiliyor proixma hiç bilmem ve hiç kullanmadım yani istediğim dışında para çekiliyor yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba @hamithamit2004
Talebinin hızlı şekilde sonuçlandırılması için destek ekibimize bilgi verdik. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.
Benzer bir durum başıma geliyor 11 Ocak 2024 günü saat 13.03 saatlerinde Edit-Pdfs. com üzerinden 1.5 TL lik üyelik satın aldım fakat 13 Ocak 2024 günü saat sabah 05.01 de hesabımdan 3.504 Türk lirası para çekilmeye çalışmış bakiye yetersiz olduğu için red yemiş ve ben de bunun üzerine internet alış verişine kartımı kapattım ve ardından bu gün yani 14 Ocak 2024 günü sabah aynı saatte 05.01 de yeniden 3.504 Türk Lirası para çekilmeye çalışmış ve internet alış verişine kartımı kapattığım için red yemiştir gereğinin yapılmasını arz ederim şimdiden teşekkürler
Merhaba @wanesgogle
İletmiş olduğun konu ile ilgili talebini oluşturduk. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.