İSPATLİYAMADİKLARİ HESAP LİMİTİ

Merhabalar papara topluluk arkadaşlar bu konu cidden bu arkadaşların acikliyamadi bir konu diyorum ki yetkili birisi dönüş yapsın bu konu hakkında kimse bişe yapmıyor ne yazikki hesabımı inceleme altına aldılar inceleme açıldı sonradan ekranlarda baktığım zaman tüm güncel limitlerim normal gibi duruyor fakat daha sonra paparayi aradığım zaman limitimin 50 bin TL olduğunu öğrendim bir saçmalık çıkarmışlar bu sacmalikda merkez bankası tarafından limit koyulmuş diyorum ki bana belge gösterin merkez bankası bunun belgesini her türlü çıkartır veya size yazılı olarak yollar ama arkadaşlar papağan gibi aynı seyleri tekrar edip limitlerini bu gece 12 den sonra yenileniyor diyor bende diyorum ki yanımdaki arkadasimdada inceleme yapıp tekrar geri açtınız fakat limitleri benden fazla bide üstüne üstlük metal card kullanıcıyim paparada çalışan arkadaşlar farkindamisiniz hep siz haklisinjz bana bu konu hakkında yetkili birisi ariyarak dönüş yapsın

Merhaba @kullanici6447 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.