Hesaba her girdiğimde İnceleme çalışmalarımız doğrultusunda hesabınla geçici olarak işlem yapamayacaksın. Detaylı bilgiye Papara’da kayıtlı e-posta adresinden ulaşabilirsin. Sonucunu alıyorum tahmini kaç güne hesap blokeleri kalkar creatinim bitti yenisini almama gerek please hızlı olabilirseniz güzel olur
Merhaba @AxlC5
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.
Merhaba ben de hesabıma aynı şekilde giremiyorum. 4 Haziran itibaren bu uyarı çıktı ve hala hesabımı kullanamıyorum. Hesap kartı olarak orayı kullanıyor ve genel ödemelerimi bunun üzerinden yapıyordum. Tahmini ne zaman bu incelemeler biteceek
Merhaba @Furkan.17👋🏻
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.
Neredeyse 2 haftadır Hesap İncelemesi Adı Altında Paramı Kullanamıyorum Çözün Artık Şunu yeter
Merhaba @kullanici3811