IBAN'a para transferi özelliği geldi! 🥳💸💸

Papara’da dilediğin IBAN’a 7/24 anında ücretsiz para transferi yapabilirsin.

Başkasının IBAN’ına ister papara.com adresinden istersen de mobil uygulama üzerinden para transferi yapabilirsin.

:one: Hesabına giriş yaptıktan sonra Para Transferi bölümünde yer alan Para Gönder’e girip,
:two: Papara No/IBAN adımlarını takip ederek işlemini kolayca gerçekleştirebilirsin.

Bu özelliği sadece sözleşmeli hesaplar kullanabilir. Sözleşmeli hesaba geçmek için hemen Papara Black Card’a başvur! #FinansalÖzgürlük

15 Beğeni

Şimdi sıra bizim Iban numaralarımızın olması Syn. Papara Ekibi :^) başkalarıda bize Iban ile para gönderebilmeli.

Teşekkürler

5 Beğeni

Papara sisteminde kayıtlı olan banka iban numaralarına mı göndere biliyoruz sadece? Örnek verecek olursam Halkbank’ta hesabı olan bir arkadaşımıza para gönderebilir miyiz?

1 Beğeni

başkasına ait bankadan paparaya transfer yapılabiliyor mu

1 Beğeni

Şimdi iban kısmına örneğin başkasının başka banka iban numarasını yazdığımız zaman gidiyor mu? Doğru mu anladım

2 Beğeni

Aşağıdaki bankalarda bulunan tüm hesaplara Papara’dan IBAN kullanarak para transferi yapılabilir. IBAN’ın Papara’da kayıtlı olması gerekmiyor. :slight_smile:

• QNB Finans Bankası
  • Garanti Bankası
  • Yapı Kredi Bankası
  • Vakıfbank
  • Akbank
  • Türkiye Finans Katılım Bankası
  • Ziraat Bankası
  • ING Bank
3 Beğeni

Evet doğru :slight_smile:

Bu işlem için aşağıdaki bankalarda hesabı bulunan birine IBAN kullanarak para gönderebilirsin.

• QNB Finans Bankası
  • Garanti Bankası
  • Yapı Kredi Bankası
  • Vakıfbank
  • Akbank
  • Türkiye Finans Katılım Bankası
  • Ziraat Bankası
  • ING Bank
2 Beğeni

bu özellik henüz yok. Papara hesabından IBAN kullanarak birine para gönderebilirsin ama bu şekilde para transferi alamazsın.

1 Beğeni

Kendimize ait iban ne zaman gelir?

3 Beğeni

Ben sadece para mı gönderebiliyorum x kişisinin x bankasından havale yada eft kendi kartım yapamıyo muyum çünkü başka bir banka hesabından para göndermeyi denedim papara hesabıma ama olmadı

2 Beğeni

TR 82 0001 5001 5800 7312 0246 27
ben bu ibana para gönderdim. paparanın ibanı heralde. arkadaşın ininaline para atacaktım fakat açıklamaya kart numarasını yazmam gerekiyordu heralde. bunu unutmuşum. ticket attım cevap bekliyorum. bu olayın haricinde arkadaşımın ininaline nasıl para göndereceğim? izlediğim yol doğru mu?

1 Beğeni

Bildiğim kadarıyla Papara’dan İninal’a para gönderilemiyor. Ancak Ininal’da ki “para yükle” kısmından Papara kart bilgilerini girerek Papara daki paranı İninal’a aktarabilirsin.

2 Beğeni