IBAN'a para gönderdiğimde ismim görünüyor mu?

Merhaba. Başka birinin IBAN’ına papara ile transfer yaptığımda, bu kişi ismimi görebilir mi? Ayarlardan bu özelliği kapattım, yani yıldızlı şekilde gözüküyor olması lazım (A** B** olarak)… fakat yine de emin değilim.

Denemek için kendi banka hesabıma papara ile para transferi yaptım ve ismim tamamı ile gözüktü. Bu kendi hesabıma yaptığım için mi böyle oldu yoksa bir hata mı? Başka birine para gönderdiğimde ismim gözükecek mi?

2 Beğeni

Merhaba @cimbizdak

Bankadan bankaya değişiklik gösterebilir ama isim ve soyisim dışında başka herhangi bir kişisel bilgi görünmez.

Edit: IBAN’a para transferi işlemlerinizde isim soyisim bilgileriniz açıklama kısmında görünür banka farketmeksiniz.

3 Beğeni

Merhaba dostum @cimbizdak :hugs:

Bahsettiğin ayar kısmı sadece Papara uygulaması içerisinde geçerlidir. Başka bir papara kullanıcısına Papara uygulaması üzerinden para transferi yaparsan ismin sansürlü olarak görünür:

Fakat bu ayar, IBAN ile dışarıya para gönderimi konusunda isim görünmesini kapatmayacaktır.

Başka bir IBAN adresine para göndermen durumunda açıklama kısmında “Gönderen: İsim Soyisim” şeklinde yazacaktır.

Yani para gönderen kişinin isim bilgileri karşı tarafta işlemin açıklama kısmında görünecektir.
İsim Soyisim bilgileri haricinde hiçbir kişisel verin para gönderdiğin kişi tarafınca paylaşılmayacaktır.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Herhangi bir sorun olursa her zaman yeni konu oluşturup kafandaki soru işaretlerini giderebilirsin. Kendine çok iyi bak :blush:
~ Kerem

Sıkça Sorulan Sorular sayfasında ilgili açıklama mevcuttur. Bu bağlantıya tıklayıp ilgili konuya gidebilirsin.

Yararlı Olabilecek Kaynaklar
Papara İletişim & Destek

Eğer sorun çözülmezse Papara Destek ekibi ile iletişime geçip, konu hakkında en doğru desteği alabilirsin :100:

Papara İletişim Sayfası
Papara E-posta: destek@papara.com
Papara Müşteri Temsilcisi: 0850 340 0 340

2 Beğeni