İban ekleyemiyoru + e-postama mail g3elmiyor

merhabalar iban ekleyemiyorum diye arkadaşlarınıza bildirim geri dönüş yaptılar dediler ki e-posta hesabına mail attık 2 gün bekledim hiçbirşey gelmedi sonra aynı postun altına yazdım mail gelmedi diye kimse bakmadı ardından tekrar bir konu açtım e-postama mail gelmiyor diye onada şöyle bir geri dönüş oldu ( talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresinim üzerinden geri dönüş yaptığını gördük e-posta adresinizi kontrol etmenizi rica ederiz ) diye bende 3-4 gün daha bekledim e-postama herhangibi bir geri dönüş olmadı ardından iletiye cevap yazdım herhangibi bir e-posta gelmedi diye geri dönüş yaplmadı önceden ileti yaptığımız konuşmalara niye geri dönüş gelmiyor ila yeni konu mu açıp yazmamız lazım illa lütfen yardımcı olamınızı bekliyorum e-postama mail gelmiyor ve paramı çekemiyorum ödemelerim kaldı ödeyemediğim için faiz yiycem yardımcı olursanız sevinirim.

1 Beğeni

Merhaba @kullanici9145 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Aynı şekilde İBAN ekleyememe problemine sahibim, yardımınızı arz ederim.

Merhaba @i.polat :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.