İade süreci hata bildirimi

Merhaba paparada param bulunuyor ama kayıtlı iban olmadığı için parayı ibanıma çekemiyorum kendime ait bir ibana da çekemiyorum yardımcı olur musunuz

Merhaba @kullanici9122👋🏻

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Sürekli aynı cevapları veriyorsunuz. Hesaplarımızda kalan bakiyeleri kendi hesabınızdan yaptığımız IBAN’a iade ediniz. En son Ziraat bankası hesabımdan transfer gerçekleştirdim, ancak kendi hesabımı Paparaya ekleyemiyorum ve sürekli

“Hata”

“Bir hata oluştu. Ekibimiz konu ile ilgili bilgilendirildi. Lütfen daha sonra tekrar dene.”.

Şekline bir hata veriyor. Hesabımı eklemeye çalıştığımda sürekli tekrarlayan hata ve hiçbir şekilde iade süreciyle ilgili olumlu bir yanıt alınamıyor.

Merhaba @kullanici10639 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.