Hesap onaylama hatasıı

Merhaba ben papara hesabımı onaylamak istiyorum fakat TC kimlik numaram ile doğum tarihimi doğru girmeme rağmen hata veriyor.

Merhaba @sofulevent77 :wave:t2:

İletmiş olduğun konu ile ilgili talebini oluşturduk. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.

Aynı sorunu bende yaşıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

Merhaba @enesalc.21 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını ve işleminin tamamlandığını görüntüledik. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

1 Beğeni

dilan hanım bende tc kimlik ve mail adresimi girince hata alıyorum acaba müsaitseniz kontrol edebilirmisiniz

Merhaba, Ben de daha önce hesap açtığım gerekçesiyle hesap doğrulayamıyorum ve üstelik canlı destek hattı yanlış şifre girdiniz diyor. Bugün bir transfer yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba @aytacdalgic159 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını görüntüledik. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Merhaba @agirberfinn :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını görüntüledik. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Merhabalar her hangi bir işlem yapmak istediğimde hesabınızı onayla yazıyor tcmi ve doğum tarihimi yazdığımda ise hesabın onaylı yazıyor lütfen yardım edin

Merhaba ben papara hesabımı onaylamak istiyorum fakat TC kimlik numaram ile doğum tarihimi doğru girmeme rağmen hata veriyor. Banada yardımcı olur musunuz

bende tcmi ve doğum tarihimi giriyorum fakat şu hatayı veriyor cihazın hesap doğrulamaya uygun değil hesabını doğrulayabilmen için NFC özelliği olan bir cihaz kullanman gerekiyor farklı bir telefonla tekrar dene hatası veriyor sorunu çözmeme yardımcı olur musunuz

Merhaba @y.emretan7 :wave:t2:

İletmiş olduğun konu ile ilgili talebini oluşturduk. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.

Merhaba @mkayranrt07 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını ve hesabını doğruladığını görüntüledik. Hesabını güzel günlerde kullanmanı dileriz :blush:

Bendede aynı problem var tcmi yazıyorum bu işlem için hesapınız onaysız olmalı diyor çözüm lütfen

Merhaba @wyneeishere :wave:t2: