HESAP NEDEN ACILMIYORRRRRRRR

Simdi oncelikle benim hesabima inceleme geldigj soyleniyoe ama hesaba gieince boyle bir sey goremiyom bir dogeri dalga gecer givi surwkli 7/24 hesap transferi yapabilirsjn bildirimi geliyoe bu canımı sıkmaya basladi artık iki kere attiniz tamam dedik ama surekli olmaya basladi sanki dalga gecermis gibi bide 1 hafta once bir toplulugun hesaplarina anket gelip acildigi soyleniyor bu ne zaman gelicek valla yeter biktik icerde parada var 3 ay oldu kumar oynayan bir cok kisoyi acmissiz ben bir kere bile o sitelere girmedigim halde hala acilmadi ve ankette gelmedi ayrica hesaba girdigimde inceleme baslatildigina dair hocbir sey yok ve onun yani sira surekli para transferi yapabilirsiniz bildirimi geliyo 1 kere 2 kerw olur surekli olmaz bazen gun icinde 2 kere fln geliyo insani dalga gecer gibi hissettiriyor su hesabi aciyosaniz acin yada bu bildirimleri gondermeyin insan sinirleniyo bi kere daha soylüyorum gidin bakin YEMİN EDİYORUM bir kere olsun o salak sacma sitelere girmedim kumar oynacak kadar salak degil ama lütdwn açın artık

1 Beğeni

Merhaba @kullanici5463 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.