Merhaba 1 aydır hesabım inceleme altında hiç bir işlem yapamıyorum öyle çokta aktif kullanmıyorum arkadaşlarım para atar ben onlara atarım bazen harcama yaparım aboneliklerim de burada, bütün aboneliklerim inceleme yüzünden gitti ve gitmeye devam ediyolar 1 aydır bu incelemeleri neden yapıp adam akıllı bitirmiyorsunuz anlamış değilim binlerce insanı belki daha fazlasını mağdur ettiniz hala daha etmeye devam ediyorsunuz insanlar şu olaylar bittiğinde büyük ihtimal paparayı bir daha kullanmıyacaklar bu inceleme sürecinizden dolayı lütfen bir şeyler yapın sadece benim paparam için değil herkesin paparası için şu işlemleri hızlandırın bu kadar uzun sürmesi akıl alır gibi değil insanların işleri sizin yüzünüzden aksıyor lütfen bir şeyler yapın incelemeleri daha hızlı yapın ve kaldırın artık sabrımız tükeniyo içerdeki paraya bakmaksızın hesabı kapatıp gidecez artık o raddeye geldik, hadi benim hesabımda 1190 lira falan var, hesabında 20.000 olan insanlar biliyorum, tanıyorum bu insanlara yazık…
1 aydır uğraşıyorum papara ile. Mailden yazdım, twitterdan gönderi altına yazdım az da değil uzun uzun açıkladım bir allahın kulu dönmedi bir allahın kulu ilgilenmedi bu mail niye var bu destek hatları niye var??
Merhaba @Mehmet-Kaan-Aydogan👋🏻
İşleminin hızlı bir şekilde sonuçlanması için destek ekibimize bilgi ilettik. Ekiplerimiz en kısa sürede işlemi değerlendirecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacağız. Lütfen e-posta adresini düzenli olarak kontrol etmeyi unutma. Sana yardımcı olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz!