Hesap doğrulama hatası veriyor

İstenilen bilgileri giriyorum doğrulanmış hesap olmalı diyor

Merhaba @kullanici5989 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Velime sms gönderdiği için olduğu yazıyor ama ben numarayı değiştirmek ıstiyorum girdiğim veli numarasını nasıl değiştirebilirim yada nasıl onay smsini yeniden gönderebilirim

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.

E posta adresime baktım fakat sadece ilk gönderdiğiniz maili gördüm bir kere daha mail atar mısınız rica etsem

İşleminin hızlı bir şekilde sonuçlanması için destek ekibimize bilgi ilettik. Ekiplerimiz en kısa sürede işlemi değerlendirecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacağız. Lütfen e-posta adresini düzenli olarak kontrol etmeyi unutma. Sana yardımcı olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz!