Hesap doğrulama 111

Merhaba.Hesabımda bütün verileri doğruladığım halde doğrulanmamış olarak gösteriyor ve tekrar doğrulayamıyorum.Ne yapmam gerekiyor?

1 Beğeni

Merhaba @kullanici269 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

1 Beğeni

Aynı sorun bendede var

Merhaba @SabahSimiti03 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

merhaba bende ayni sorunu yaşıyorum herşeyi dogrulamama rağmen olmuyor 1aydie kullanamiyorum kartimi

Merhaba @kullanici1052 :wave:t2:

geri dönüş yapıldı ama veli izni olmuyor hesabimda cikmiyor nfc kimligimi algilamiyor resimsiz oldugu icin veli izni bildirimide çıkmıyor

Merhaba @kullanici1052 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili yardımcı olabilmek için seni aradık fakat ulaşamadık. Hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptık. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Ayrıca paylaşmak isteriz ki kanuni mevzuatlardaki değişiklikler nedeniyle hesap doğrulama işlemlerine fotoğraflı çipli yeni kimlik kartınla ve NFC özellikli bir cihazla devam edebilirsin. Eğer telefonunda NFC özelliği yoksa, bu özellikteki başka bir cihazdan destek alarak hesabını doğrulayabilirsin. Ayrıca, dilersen nüfus müdürlüklerinden randevu alarak kimliğini güncelleyebilir ve hesabını doğrulayabilirsin :heart: