Hesap Bilgilerim Onaylanmaması

En başta 2 defa NFC desteklemeyen bir cihazdan denedim ancak adımları tamamlayamamıştım, 3. denememde ise hesap bilgilerimin onaylanırken sorun oluştuğunu, destekle iletişime geçmem söyleniyordu. Müşteri hizmetlerini aradığımda NFC bir cihazdan onaylama yapabilceğimi söyledi. Daha önce NFC ile doğrulama yapılmış bir cihazda denediğimde yine aynı yatayı aldım. Tekrar müşteri hizmetlerini aradığımda başka bir cihazdan denememi istediler. Ben de daha önce papara bile yüklenmemiş bir telefon üzerinden NFC doğrulaması denedim ancak yine aynı hatayı aldım. Elinde mağazadan alınmış bir Papara Kart var.

Papara üzerinden Papara kart sipariş ederek orada gelen sözleşmeyi imzalama çözümünü ben de biliyorum ancak benim çözüm aradığım sorun bilgilerimin doğrulanırken sorun oluşması olduğu için ona odaklı yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler ^^

Merhaba @mertcangndn :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin seni aradığını ancak ulaşamadığını ve hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını görüntüledik. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush: