Hesabın Blokelenmesi Halinde Hesaptaki Para Nasıl Çekilir?

Merhaba.

26 Eylül 2023 tarihinde benimle aynı soyada sahip olan KUZENİMİN ibanına yapmis oldugum bir transferde açıklamaya “kumar borcu” yazdım. Bunun aramızdaki şakalaşma muhabbeti olduğu da çok açık aslında. Fakat Papara bu tür durumlarda sıkı davranıyormuş, saygı duyarım.

Konu ile alakalı, parayı yollamadan önce kuzenimle yaptığımız konuşmayı destek birimine ilettim. Olumlu bir sonuç alacağımı düşünüyorum. Lakin;

Olası bir olumsuzluk halinde hesabımda bulunan paraya ne olacak? Ben bu parayı nasıl çekeceğim ya da nasıl kullanacağım? Birikmiş tüm paramı orada tutmaktaydım. Bundan kaynaklı da şu an beş kuruşsuzum. Konu hakkında detaylı bir bilgilendirme talep ediyorum.

Destek ekibi ilgileneceklerini söylediler fakat aklıma takılan papara hesabımın akıbetinden çok içinde bulunan 3 5 kuruşum. Okulumun 2 ekimde başlayacak olması gözümü korkutuyor. Çünkü param yok. Bu iş ne kadar uzar?

Merhaba @onurakgul1997 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush: